TARİHÇEMİZ

Faaliyetine 2012 yılında  Ahmet Çuhadaroğlu Ortaokulu bünyesinde ana sınıfı olarak başlamıştır.2022 yılında okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla ilk ve orta öğretime bağlı olarak eğitim veren ana sınıfları bağımsız anaokullarına dönüştürülmüştür. Bu kapsamda ana sınıfımı anaokulu olarak Eylül 2022 de  eğitim ve öğretime başlamıştır.    Anaokulu'nun öğretim programı çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek üzere temellendirilmiştir. Özenle yapılandırılmış bir ortamda, çocukların keşfederek öğrenme ve araştırma yapmaları sağlanır. Böylelikle çocuklarda kendine saygı ve öz güven gelişimi desteklenir.Günlük programımızda öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyici olarak sınıf içinde ve açık alanda oyun zamanları bulunmaktadır. Buna ek olarak, eğitim kadromuz tarafından eğitim hedefleri göz önünde bulundurularak özenle planlanan, yapılandırılmış oyunlar da derslerimizin vazgeçilmez bir parçasıdır.